Egbert loopt naar Rome, dag 6!

Egbert heeft gisterenavond veel plezier gehad met Dominique & Herman die hem vanochtend naar de Grote Markt hebben gebracht. Hij kan namelijk alles zelf vinden, behalve de weg de stad in en uit. Dat moest er in van hem na mijn blog van gisteren vermoed ik ;). Op de Grote Markt in Turnhout stonden oud-collega Linda & haar partner Michiel als verrassing te wachten en hebben de eerste 20 kilometer met Egbert meegelopen. Ze liepen via Kasterlee en Geel alwaar hij een lekkere pasta lunch van Linda kreeg. Daarna ging hij in één keer door naar Averbode wat overigens geen 18, maar 25 kilometer was volgens de mevrouw van de toeristeninfo aldaar. Dat bleek na een check met het thuisfront (thanks Bralt) gelukkig niet te kloppen. Gekke Belgen ook.

Vannacht slaapt Egbert in het klooster van Averbode. Hij had ook in Tongerloo in de abdij kunnen slapen waar hij langs kwam vandaag, maar hij wilde graag naar het klooster omdat het plaatje op de website er zo mooi uitzag. Het blijkt te kloppen en de monniken daar zijn ook nog eens aardig. Egbert heeft vandaag 38 kilometer gelopen dus we wensen hem daar tussen de monniken een goede nachtrust toe!

Gekke Belgen: