Opbrengst No Drinks No Glory!

Afgelopen 26 februari werd er een flink NGNG evenement georganiseerd in Tilburg: No Drinks No Glory. Het was een bijzondere avond met optredens van Joep van Wegberg, Ilja Edwards & Lotte Vermeulen, Aveyanda Skye, Boef en de gelogeerde Aap, DJ’s Auke & Martin en Vincent. Het was vooral ontzettend leuk, druk en gezellig:). Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door heel veel geweldige mensen die zich belangeloos hebben ingezet, waarvoor hele grote dank! Het zijn er teveel om op te noemen, maar één persoon willen we graag even in het bijzonder noemen. Frank Kiernan, eigenaar van Clancy’s bar in Tilburg. Hij had de guts om Ellen de hele avond zijn bar toe te vertrouwen door haar te laten tappen en heeft woord gehouden de gehele baromzet aan NGNG te doneren, ook al is er véél meer gedronken dat hij had ingeschat van te voren. Er is echt een belachelijk hoog bedrag opgehaald: 2825,40 euro en we willen iedereen die heeft geholpen deze avond, op welke manier dan ook, ontzettend bedanken. Op naar No Drinks No Glory 2!