Egbert loopt naar Rome, dag 1!

Vandaag was niet alleen een prachtige zonnige lentedag, maar ook een hele bijzondere want vanochtend is Egbert begonnen aan zijn wandeltocht naar Rome. Goed voorbereid, wellicht iets tè goed met een rugzak van 13 kilo, (Egbert, een fles mondwater, serieus?) en met hele goede zin liep hij vanuit Den Haag naar Rotterdam. Zijn vriendin Conny wilde een stukje mee (afscheid nemen is moeilijk!) en heeft uiteindelijk 10 kilometer meegelopen, op een paar oude gympjes.

Egbert vertelde dat het heel onwerkelijk voelt allemaal, dat het nu echt zo ver is, maar hij is helemaal klaar voor de reis en kijkt uit naar de avonturen die hij gaat beleven. Vanavond slaapt hij in Rotterdam bij Maarten, die morgen samen met zijn hondje mee gaat lopen naar Dordrecht.

Op naar dag 2!