Vier dagen, 200 kilometer, te veel blaren….

Hij heeft het gehaald! Michael Rietvelt gaat inmiddels met wat minder teennagels door het leven, maar hij is enorm trots dat hij in juli de Nijmeegse Vierdaagse heeft gehaald. Hij liep voor de eerste keer mee, en deed dit ook voor de stichting No Guts No Glory. Tijdens de voorbereidingen heeft hij meerdere familieleden, vrienden en collega’s bereid gevonden hem te sponsoren. Terwijl Michael op 19 juli zijn eerste kilometers maakte, namen familie en vrienden afscheid van Sander. De lange afstanden, de vervelende blaren, een forse regenbui én het besef dat Sander had aangegeven dat stichting No Guts No Glory ook na zijn dood door moest gaan, zorgden voor een zware en emotionele tocht. Opgeven was geen optie voor Michael. Alle donaties zijn inmiddels binnen en overgemaakt naar de stichting. Michael hoopt met dit bedrag een start te hebben gemaakt met een kans voor een ander…