Over Guts gesproken

Het logo van de stichting dat je linksboven op deze website ziet, is ontworpen door Max Kisman. We hadden Alex Slagter hiervoor gevraagd, maar in plaats van het zelf op te pakken heeft hij zijn held Max Kisman benaderd met een pakkende oproep. No Guts No Glory in de praktijk! Dit fantastische logo is het resultaat. Alex heeft ook schetsen aangeleverd voor het ontwerp van deze website aan onze grafische ontwerpers van info.nl. De kenners van zijn recente werk zullen zijn stijl herkend hebben. Dit alles gebeurt geheel belangeloos en met veel enthousiasme en overredingskracht.  Alex zet zijn creatieve drive graag in om de stichting, en dus ook zijn vriend Sander, te kunnen helpen. 

Net als Alex hebben veel mensen de afgelopen weken meegedacht en meegewerkt aan deze website. Het is geweldig om te zien wat je tot stand kunt brengen als je krachten bundelt!