foto Ellen GerritsenEllen Gerritsen – voorzitter
No Guts No Glory werd in eerste instantie opgericht om geld in te zamelen voor mijn broer Sander, om zijn behandelingen te kunnen betalen. Na zijn diagnose kreeg hij te horen dat hij nog maar 6 maanden te leven had en artsen niks meer voor hem konden doen. Sander maakte daar 6 jaar van. Vlak voor hij  op 13 juli 2011 overleed vroeg hij me de stichting niet los te laten maar groot te maken zodat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden. En dus doe ik dat. Naast het voorzitterschap zorg ik onder andere voor morele ondersteuning van de begunstigden, coördinatie van de vrijwilligers, organiseren van benefietconcerten en andere acties, opzetten van campagnes, nieuwsberichten schrijven, Facebook en Twitter onderhouden, mail beantwoorden en ben ik contactpersoon voor de pers. Ik geloof in positieve promotie en de kracht van muziek. Daarom probeer ik veel dingen te organiseren die met muziek te maken hebben en vraag ik artiesten op te treden in NGNG shirt. No Guts No Glory was het levensmotto van mijn broer en ik hoop dat de stichting veel mensen motiveert en inspireert om in actie te komen en guts te tonen!

Sanne VroomSanne Vroom – secretaris
Tijd. Het allergrootste en mooiste wat je iemand kan geven. Tijd om te lachen of te huilen. Tijd om zwaar door te zakken. Tijd om samen te dansen of om gewoon boodschappen te doen. Tijd om te luisteren of om te vertellen. Tijd. Zo gewoon dat we er veel van verspillen. Voor iedereen die met NGNG in aanraking komt minder vanzelfsprekend. Tijd kan op. Ik ga proberen om voor NGNG fondsen te werven en zo samen met hen zoveel mogelijk mensen nog wat meer tijd (of liever: heeeeel veel tijd!!) te laten hebben met mensen die ze lief zijn. Ik kan me niks belangrijkers voorstellen.

Tineke de MugTineke de Mug – penningmeester
Sinds enkele jaren volg ik de stichting omdat ik N0 Guts No Glory een heel erg mooi en zeer sympathiek initiatief vind. Eind 2014 kwam een vacature online voor penningmeester van de stichting. Ik hoefde niet lang na te denken om te reageren op de open functie. Omdat ik in de culturele sector werk kwam ik regelmatig in aanraking met de stichting en telkens was ik onder de indruk van de inzet, de sympathie en het grote enthousiasme dat men uitdraagt tijdens de activiteiten van de stichting. Ik vind het een eer om nu deel uit te mogen maken van het bestuur van NGNG en een steentje bij te kunnen dragen aan het helpen van begunstigden om de kans op extra tijd te vergroten en door te kunnen gaan met leven.

March 11, 2014