Wie zijn we?

Stichting No Guts No Glory bestaat uit een groep mensen die heel graag wensen uit wil laten komen en bijzondere belevenissen wil organiseren voor mensen met kanker en hun mantelzorgers.

Iedereen die zich inzet voor NGNG heeft van dichtbij meegemaakt wat kanker is en wat het met iemand kan doen. Bij degene die de ziekte heeft, maar ook de omgeving.
Het maakt dat wij een club gedreven mensen zijn, die met alle liefde een beetje verschil willen maken. Door mooie herinneringen te maken die onbetaalbaar zijn en door morele steun te bieden.

De stichting richt zich op de grenzeloze mogelijkheden van de (sociale) media en op persoonlijke netwerken om geld in te zamelen maar we kunnen altijd hulp gebruiken.

Wil jij bijdragen om mooie en positieve dingen te doen voor mensen die het hard kunnen gebruiken?

Door een actie op te zetten voor NGNG?

Wil je vrijwilliger worden?

Een inzameling doen?

Kan jouw bedrijf op één of andere manier helpen?

Heb je een dienst, product of bv. muziekles die je aan kan bieden?

We horen het graag via  info@stichtingNGNG.nl

Samen kunnen we verschil maken!