Ellen Gerritsen

Directeur

No Guts No Glory werd in december 2010 opgericht voor mijn broer Sander en ik ben daardoor vanaf dag één betrokken.
Vlak voor zijn overlijden beloofde ik hem NGNG niet los te laten.
Ik vind het dan ook een eer om directeur van deze mooie stichting te zijn en te mogen werken met bevlogen mensen om samen met veel liefde, al is het maar een klein beetje, verschil te kunnen maken.

Mijn taken zijn onder andere zorgen voor morele ondersteuning van de begunstigden, coördinatie van de vrijwilligers, organiseren van benefietevenementen waaronder concerten en andere acties om geld in te zamelen, opzetten van campagnes, nieuwsberichten schrijven, social media onderhouden, merchandise verkoop, mail beantwoorden en contactpersoon zijn voor de pers.
Ik geloof in positieve promotie en in de kracht van muziek. Daarom probeer ik veel dingen te organiseren die met muziek te maken hebben en probeer ik artiesten te betrekken wat resulteerde in 2 singles, (waarvan eentje binnen een dag op nummer één terecht kwam) een videoclip en inmiddels hebben al vele artiesten opgetreden in ons NGNG shirt waaronder The National.

No Guts No Glory was het levensmotto van mijn broer en ik hoop dat de stichting veel mensen motiveert en inspireert om in actie te komen en guts te tonen waar anderen die het nodig hebben, weer steun en kracht uit kunnen putten.

Samen kunnen we dingen mooier maken!

Richard Theuws

Voorzitter

Ik ben Richard Theuws, geboren in 1973 en Brabander in hart en nieren. Na 12 ambachten en 13 ongelukken in 2003 ondernemer geworden, en nog steeds vooral volop aan het leren hoe dingen wel en niet zouden moeten.

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven vooral bezig om te zorgen dat ik ‘s morgens wakker kan worden en ‘zin hebben’ in wat me die dag te wachten staat. Het leven zit continu vol uitdagingen en ik ben van mening dat er niks belangrijker is dan iedere dag ergens van proberen te genieten.

Ook ben ik al veel te vaak geconfronteerd met kanker in mijn omgeving, waardoor NGNG me al vanaf het begin heel erg nauw aan het hart heeft gelegen. We hebben vanuit ons bedrijf* altijd mee proberen te denken en zoveel mogelijk extra gedaan waar we daar de mogelijkheden voor hadden.

Toen Ellen me een aantal maanden geleden over de koerswijziging van No Guts No Glory vertelde was ik daar direct razend enthousiast over. Zodoende heb ik er ook veel met haar over gepraat, en ook aangegeven dat ik me er graag voor in zou zetten als dat ooit handig zou zijn.

Op de dag van aankondiging vroeg ze me of ik dat dan ook in een ‘vaste aanstelling’ zou willen doen, natuurlijk met veel “JE MAG ER NOG OVER NADENKEN HOOR!”, zoals Ellen dat doet, maar dat was nergens voor nodig. Natuurlijk wil ik dat.

Het meest bizarre van deze hele situatie is dat ons gezin sinds een aantal weken ook ‘onder de doelgroep valt’. Na een hoestje dat snel erger werd is bij mijn vrouw longkanker vastgesteld. Gelukkig is het volgens de artsen te genezen en gaan ze voor volledig herstel, maar we leven dus ineens ook in die andere realiteit waar je nooit op gerekend had.

Ik ga me voor No Guts No Glory vooral inzetten om de projecten overzichtelijk te houden, om vanuit mijn netwerk de juiste partners te vinden om zaken te realiseren, en de haalbaarheid in kaart te brengen.

* ik ben eigenaar van Merchandise.nl BV, we hebben ook altijd de merchandising van NGNG gemaakt.

Tineke

Hoi, ik ben Tineke.

Sinds vijf jaar ben ik actief als Penningmeester van stichting No Guts No Glory. Ik heb HBO Verpleegkunde gestudeerd en heb na wat jaren in de medische zorg gewerkt te hebben een carrière switch gemaakt naar de culturele sector als productie manager. Ik bereid shows en festivals voor en ben op locatie aanwezig om het geplande te coördineren en uit te voeren.

Ik heb de stichting altijd op de voet gevolgd vanwege de vele raakvlakken die ik met Ellen heb zowel in kennissenkring, interesses en daardoor ook een gevoel van grote verbondenheid heb.

Ik heb ook veel bewondering voor Ellen’s inzet en toewijding voor de stichting. Ik vind het een eer om deel uit te maken van het team dat haar mag ondersteunen en adviseren.

Ruben van Eijk

Secretaris

Hoi! Mijn naam is Ruben van Eijk en ik ben Executive Creative Director bij ‘We Are Social’ en secretaris in het bestuur van NGNG.

Wat jaren geleden begon als vrolijk pingpongen op Twitter groeide uit tot een bijzonder waardevol en rijk contact met Ellen. Met het over en weer (h)erkennen van waarden en wensen groeide de betrokkenheid met No Guts No Glory en daarmee de wens om te helpen.

De Stichting is al lang een stevig onderdeel van het contact en ik draag met letterlijk alle liefde bij aan de kracht van No Guts No Glory en ik hoop Ellen, Tineke, Richard, de begunstigde(n) en iedereen die NGNG een warm hart toedraagt te kunnen ondersteunen waar mogelijk. Kortom: Uit vriendschap geboren; een groot hart voor NGNG.

Ik ben erg trots dat ik actief kan bijdragen aan de doelen die de Stichting stelt.