Slecht nieuws van Sabine (die nog heel graag kaartjes ontvangt)

foto SabiiOnze lieve Sabine heeft heel slecht nieuws gekregen.
De laatste MRI laat zien dat de kanker genadeloos hard toeslaat.
We hebben veel bewondering en respect voor Peter en Ilse, haar ouders, die nu stoppen met alle behandelingen en haar laatste tijd hier zo mooi mogelijk gaan maken.
Dat moeten loslaten is niet te doen en vergt moed maar dit gezin heeft zo, zoveel liefde en we zijn dankbaar dat we deze mooie mensen hebben mogen leren kennen.

Jullie kunnen nog iets voor Sabine doen, ze wil heel graag kaartjes ontvangen. Het adres staat in het stukje hieronder.
We hopen dat ze heel veel post zal krijgen en wensen haar, Peter en Ilse en broer Sol nog de mooiste kwalitatieve tijd samen.

Blog 27 april – Slecht nieuws
De MRI was duidelijk. De uitslag is heel slecht. Vorige keer was de groei 48%, nu is het nog steeds 43% groei. Wat we hebben gedaan met de A10 opbouwen, heeft dus geen zin gehad. Dr. Burzynski had ook al gewaarschuwd dat mijn ziekte nu andere mutaties heeft in het DNA die misschien niet gedekt zouden worden door de A10. Het was het waard om te proberen. 
Ik ben nu, na de uitslag van gisteren gestopt met alle medicatie. Het gaat niet meer lukken. De meeste tijd lig ik te slapen, maar ik wil heel graag nog lieve mensen zien, die ik goed ken. Maar dat is best wel lastig, want dat zijn er een heleboel en dat kan ik niet zo goed aan. Ik zou het wel heel fijn vinden om nog een keer zo een hele grote bak lieve kaarten van heel veel mensen te krijgen. Wie dat wil mag het sturen naar mijn nieuwe huis:

Dullaertstraat 33
4561 KA Hulst

Het is denk ik tijd om afscheid te gaan nemen. 

Heel veel liefs, Sabine <3 
Heel veel dank voor alles wat jullie allemaal gedaan hebben!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Opbrengst De Knipbar

IMG_8052Roza van kapper De Knipbar in Amsterdam wilde heel graag iets doen om geld in te zamelen voor stichting NGNG. Ze bood aan wat van onze merchandise in haar zaak te leggen zodat ze klanten kon uitleggen waar No Guts No Glory voor staat.

Met de verkoop is 200 euro opgehaald en zijn weer een boel mensen geïnformeerd over wat wij doen en waar wij voor staan.

Heel erg bedankt http://www.deknipbar.nl/!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Sponsorloop

HannahLilyBericht van Lily:
‘Op 8 maart organiseren Hannah (11) en ik (11) onze eigen sponsorloop in het Vondelpark bij het Pierenbadje met 221 leerlingen van de Nicolaas Maesschool. Deze sponsorloop houden we voor de stichting NoGutsNoGlory. Ons doel is om met de sponsorloop €1000 op te halen, maar daar kunnen we natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken! Dus als jullie ons komen aanmoedigen zou dat al top zijn, maar natuurlijk helemaal als jullie ons zouden willen sponsoren of een donatie zouden willen doen!’

Uiteraard zijn wij blij met elke actie die voor ons wordt georganiseerd maar van deze zijn we wel even extra onder de indruk. De meiden die dit organiseren zijn namelijk pas 11 jaar en zijn dit compleet zelfstandig aan het opzetten, van toestemming vragen op school, iedereen activeren, een vergadering inplannen met Ellen van NGNG en zelfs alles netjes regelen met de gemeente. Geweldig!

Steunen jullie Hannah en Lily? Dat kan door een donatie over te maken naar  NL61 TRIO 0198 4024 49 t.n.v. No Guts No Glory  o.v.v. -Sponsorloop Hannah en Lily-.

Alvast bedankt!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Update: mooie acties voor No Guts No Glory

De afgelopen periode zijn er mooie acties geweest voor No Guts No Glory.

Boldingh

Zo heeft de oude basisschool van onze begunstigde Sabine, de Boldingh in Den Haag, een inzameling gehouden en maar liefst €575,- opgehaald. Te gek! Wij willen de kinderen, docenten en ouders die hieraan hebben bijgedragen ontzettend bedanken.

Actie Jeroen

TweetJeroenNGNGJeroen Konings riep eind van het jaar op Twitter:
‘@JeroenghKonings: 2016 zit erop. Ik hou €20,16 over en maak dit over naar @stichtingNGNG.’

Zijn tweet werd flink gedeeld en heel veel mensen gaven gehoor aan zijn oproep. Het was mooi om te zien hoe mensen onderling op elkaar gingen reageren, vaak bijzonder lief zelfs terwijl de meeste mensen elkaar niet eens kenden.
Er hebben 105 mensen geld overgemaakt waarvan een aantal €20,16 en ook een paar mensen €20,17. Er was zelfs iemand die de oproep op Twitter voorbij zag komen en €2017,- doneerde!

Het begon met één tweet van Jeroen en het bracht in totaal €4134,- op, waanzinnig! Social Media op zijn mooist. Iedereen die doneerde en in het bijzonder Jeroen, heel erg bedankt.

Actie Wouter

NoGutsNoLiefde-tenueWouter bedacht een actie dat hij bij genoeg donaties een foto online zou delen van zijn nieuwe vriendin.

Wouter:

Lieve donateurs,

In het kader van goede voornemens en vergeten mailtjes, hier dan eindelijk de langverwachte foto van mijn vriendin en mij in No Guts No Glory-tenue. De foto is alweer eventjes geleden gemaakt en mijn mobiel had wat moeite met het weinige licht in huis, maar het gaat toch vooral om het idee.

Dit idee heeft wel mooi €125,00 opgeleverd voor Stichting No Guts No Glory. Waarvoor nogmaals ontzettend veel dank! Het geld is overgemaakt op de dag dat we 1 maand verkering hadden, en inmiddels hebben we vandaag de vier maanden alweer aangetikt.

No Guts No Liefde staat voor mij in het teken van het mooiste dat mij in 2016 is overkomen en ik vind het fijn dat jullie daarin gedeeld hebben.”

Prachtig! We wensen jullie alle liefde van de wereld.

Iedereen bedankt voor de mooie acties, we hopen dat dit andere mensen ook weer aanmoedigt om zich in te gaan zetten voor NGNG <3

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Voorzitter NGNG Ellen Gerritsen in Margriet

img_2476

Posted in Media, Uncategorized | Leave a comment

Help Michelle’s droom verwezenlijken en steun daarmee No Guts No Glory

michelleOnze trouwe vrijwilligster Michelle heeft een droom. Ze wil terug naar Noorwegen. En die droom kunnen we haar helpen verwezenlijken. Alleen maar door hier te stemmen! En het wordt nog mooier. Voor iedere stem die ze krijgt, doneert ze een cent aan No Guts No Glory. Dat vinden we ontzettend tof.

Michelle zit al op ruim 11.000 stemmen, maar dat kan veel hoger om haar op een eerste plek te krijgen en houden. Dus help haar en ons en stem vóór 15 december om dromen waar te maken. Doe het voor Michelle en al onze begunstigden. Alvast ontzettend bedankt. En Michelle? Heel veel succes!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Bericht van vrijwilliger Mechelien

Onze trouwe vrijwilliger Mechelien deed iets fantastisch sportiefs. Je leest erover in haar persoonlijke bericht hieronder. En Mechelien? Dankjewel! Voor je al jarenlange support.

Persoonlijk bericht van Mechelien:

mechelienIn 2013 overleed Gijs zijn moeder aan de gevolgen van een secundaire hersentumor. Ze had op dat moment 2 kleinkinderen van 2 en 5 jaar oud. Inmiddels hebben we een derde zoon erbij en die heeft ze nooit kunnen ontmoeten. Dat ze zou overlijden was een feit, maar wat hadden we haar nog graag wat extra tijd willen geven….

Dit uitgangspunt bracht ons via de Social Media bij NGNG. De stichting sprak ons direct aan. Namelijk mensen tijd geven met hun naasten en soms nog (hoop op) genezing. Daarnaast op een manier waar wij ook voor gaan: vol gas en rocken met die handel!

Voor het vierde jaar op rij liepen wij mee in een hardloopwedstrijd om geld op te halen voor de stichting. Dit keer was het een extra uitdaging voor mij, namelijk de 7heuvelenloop, en die is 15 (!) km, daar waar ik normaal niet verder kom dan 8 a 10 km…..

Twee leuke feitjes: ik liep sneller dan verwacht, namelijk 1u47min ipv ergens tussen de 1u50 en 2 uur….(dat is voor een hardloper ECHT tof!) En we haalden ook nog eens 700 euro op voor de stichting.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Feestdagen-sale bij No Guts No Glory!

We hebben mooie aanbiedingen omdat de feestdagen er weer aan zitten te komen! Wat is er nou leuker dan een origineel en tof cadeau geven waar je ook nog eens een goed doel mee steunt? Je kan jezelf natuurlijk ook blij maken met onze toffe merch.

Tot aan het einde van december verlagen wij tijdelijk de prijzen van onze merchandise:

  • De gewone shirts zijn van €15,- voor €10,-
  • De sportshirts zijn van €20,- voor €15,-
  • De rompers zijn van €9,50 voor 7,50
  • De canvas tassen zijn van €7,50 voor €5,-

Hier komen verzendkosten nog bij en zolang de voorraad strekt dus bestel snel! Een mailtje naar info@stichtingngng.nl is voldoende.

Klik op deze link om alle informatie over onze merchandise vinden.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ter herinnering aan No Guts No Glory begunstigde Jet Putter

jet-img_8751In 2016 heeft Stichting No Guts No Glory, vóór onze huidige begunstigde Sabine, nog een begunstigde mogen begeleiden; Jet Putter. We zijn dankbaar voor de woorden van de naasten van Jet over haar als begunstigde van No Guts No Glory. 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Bestuursmededeling

De afgelopen 5,5 jaar runde Ellen Gerritsen met hart en ziel stichting No Guts No Glory.

Alle uitvoerende en beslissende taken lagen bij haar. (Met steeds waar nodig de instemmingen van het stichtingsbestuur)

De Stichting, opgericht door haar broer Sander, is een belangrijke plek gaan innemen in het leven van Ellen.

En Ellen door het werk wat zij doet, in het leven van velen.

De stichting is sinds de oprichting enorm gegroeid. Zoals op de site; en in de jaarverslagen te lezen valt zijn de taken steeds omvangrijker geworden.

Beslissingen, het begeleiden en adviseren; campagnes en persmomenten, alles doet en deed Ellen met veel liefde, toewijding en professionaliteit.

Na vijf jaar heeft het bestuur de stichting en Ellen’s arbeid en haar arbeidsuren onder de loep genomen. De liefde van Ellen voor haar werk is enorm, de uren die zij erin stopt zijn inmiddels meer dan die van een full-time baan. Ze heeft naast de zorg voor haar gezin, de vele werkuren voor NGNG lang geprobeerd ook nog genoeg betaalde freelance opdrachten te blijven uitvoeren om rond te komen, maar dit gaat niet meer. Het succes van de stichting werd daarmee een probleem.

Hierom heeft het bestuur besloten over te gaan op een splitsing van Ellens taken en haar voor een deel van de taken (onder andere de marketing, de vrijwilligersbegeleiding – zie elders de volledige taken omschrijving) te gaan belonen met een vergoeding. Dit is een gepaste vergoeding; een vergoeding die er voor zorgt dat Ellen haar werk kan doen, zonder zelf in de problemen te komen. En een vergoeding die past bij haar verantwoordelijkheden.

Er zijn een aantal restricties opgenomen in het toekennen van de maandelijkse vergoeding:

1. begunstigden mogen er nooit onder lijden dat Ellen een vergoeding ontvangt

2. Wanneer er een tekort ontstaat vervalt het beloningssysteem

3. Ellen rapporteert in bestuursvergaderingen over de door haar uitgevoerde taken en houdt een urenlijst bij.

Een deel van haar werk zal dus vergoed gaan worden en de rest zal zij vrijwillig blijven doen. Wij willen namens Ellen met klem benadrukken dat alle contact met begunstigden en familie en netwerk en ook het contact met nabestaanden van begunstigden niet vergoed zal gaan worden. Deze kerntaken van de stichting blijven vrijwilligerswerk; voor dit contact worden geen uren geschreven.

Wij als bestuur, zijn ontzettend dankbaar dat Ellen dit werk met zoveel passie en vol overgave kan blijven doen.

Ook zijn wij verheugd dat wij onze werkgeversplicht kunnen uitvoeren en op deze manier voor en de stichting en Ellen kunnen garanderen dat er continuïteit van werk is en zal blijven.

In de financiële jaarverslagen geven wij volledige openheid omtrent de vergoedingen, maar mocht u deze willen weten/inzien dan kan dit altijd, neemt u dan even contact op?

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
Tineke de Mug – Penningmeester
Sanne Vroom – Secretaris

Posted in Uncategorized | Leave a comment
Skills

Posted on

March 11, 2014