Jaarverslagen

kominactieStichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde behandelingen tegen kanker. Wij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. Wij vinden namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!

We willen zo transparant mogelijk zijn over hoe we ons geld besteden, wat we doen, met wie en hoe. Daarom vind je onze jaarverslagen hier.

jaarrekening 2015

jaarrekening 2014

jaarrekening 2013

jaarrekening 2012

jaarrekening 2011

Slim met middelen omgaan en zoveel mogelijk geld reserveren voor de behandelingen en ondersteuning voor begunstigden. Dat is het streven van Stichting No Guts No Glory. Immers, voor de prijs van een reclamecampagne kunnen we ook een (vaak dure) medische behandeling bekostigen.

En de realiteit gaat door. Het liefst zouden we natuurlijk niet meer nodig zijn. Het liefst zouden we in een land leven waarin iedereen die getroffen wordt door kanker uitstekend voorgelicht wordt over-  en toegang heeft tot alle behandelingen die mogelijk kunnen helpen. Zover is het nog niet. Tot die tijd blijven wij ons inzetten om tegen zo laag mogelijke kosten zoveel mogelijk begunstigden te helpen.

Onze stichting heeft een ANBI status. Het RSIN van de stichting is: 850017580.

March 22, 2014